Gravidfotografering

Början till någonting nytt och spännande. Finns det något vackrare än en gravid kvinna? Många av er känner er kanske mest bara stora och klumpiga men med mina gravidbilder vill jag visa det vackra och fina i en graviditet. Under en gravidfotografering hos mig vill jag fånga utstrålningen, den som du kanske inte själv ser men som finns där hos varje gravida kvinna.

Gravidfotografering i Luleå, Norrbotten

Att få äran att träffa förväntansfulla föräldrar som snart en liten ska få är något jag tycker är helt magiskt. Att få fånga kärleken och den utstrålning som nyblivna föräldrar bär på är någonting jag verkligen brinner för och vid en gravidfotografering hos mig på Lilla Du Fotografi skapar vi tillsammans vackra och personliga bilder Ni kommer kunna njuta av i många år framöver.

En fotografering hos mig ska inte bara kännas som en fotografering utan jag vill att det ska vara en upplevelse med det lilla extra. För att du ska slippa köpa på dig kläder som du kanske inte kan ha efter graviditeten så har jag valt att investera i vackra kjolar, klänningar, toppar och accessoarer, allt för att du ska slippa tänka på vad du ska ha på dig. Från galleriet väljer du enkelt ut vilka kläder du gillar genom att favorit markera med att klicka på stjärnan. Under fotograferingen hinner vi med minst två ombyten. Kläderna är i storlekarna XS-XL.

Här hittar ni galleriet med gravidkläder

Frågor och Svar

När är bäst att ta gravidbilder?
Jag brukar rekommendera gravidfotografering oftast i 7-8 månaden. Men det beror såklart på hur du känner dig under din graviditet.

Får syskon/partner vara med på bilden?
Eventuella syskon och partner är självklart välkomna att vara med på fotograferingen. Tänk bara på att ha liknande färger på kläderna så det blir mer enhetligt i bilderna.

Bra att veta/tänka på inför Er kommande gravidfotografering:

♡ Vill ni ta avklädda bilder är det bra att tänka på att strumpor, underkläder eller andra tajta plagg inte sitter åt så hårt på huden då det lätt kan bli märken.
♡ Rengör händer och naglar. Jag kommer att variera utsnittet och vinklar på bilderna så smutsiga händer kan komma att synas tydligt vid tex närbilder på magen.
♡ Kläder – ombyte kan tas med om ni vill ha lite variation på bilderna. Ska det vara flera på bilden så blir det snyggast på bild om ni har liknande färger på kläderna. Tänk även på att inte blanda olika mönster då det lätt kan uppfattas som rörigt i bilden. Tänk också på att ha likadan färg på Bh och trosa om sådana bilder ska tas.
I studion har jag klänningar, kjolar och toppar som jag erbjuder till låns om man skulle vilja låna det. Här kan ni se lite av mina klänningar och accessoarer. (albumet fylls på eftersom)
♡ Om ni har någon ultraljudsbild, nalle eller liknande till den kommande bebisen så kan ni ta med er sådant. Ett gravidsmycke hängande på magen blir en fin detalj till bilden
♡ När vi bokat in ett datum som passar så skickar jag en faktura på fotograferingsavgiften. När den är betald är ni garanterad ert datum.

 

Vid alla mina gravidfotograferingar gör jag mitt bästa för att Ni ska känna er bekväm framför kameran och
jag jobbar mycket med små rörelser vid posering.

Ca 3-4 veckor efter fotograferingen kommer ni få en länk till ert urvalsgalleri. Ni favoritmarkerar sedan det bilderna ni vill beställa. Bilderna levereras digitalt i högupplöst och webbformat. Produkter hämtas i studion efter överenskommelse.

Gravidfotografering i Luleå, Norrbotten

Boka din gravidfotografering här

Vad kul att du vill boka en gravidfotografering hos mig. Fyll i dina uppgifterna här så hör jag av mig så fort jag kan.

 

Följ mig gärna på facebook Facebook.
och Instagram (Lilladufotografi)

Gravidfotografering i Luleå, Norrbotten

Ditt namn (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Val av gravidfotografering
Gravid-GrundGravid- Magen växerGravidkonst

Ditt bf-datum (obligatorisk)

Vilka ska vara med på er gravidfotograferingen?

Berätta mer om dig själv och dina förväntningar av fotograferingen

Hur hittade ni mig?

Eventuell rabattkod

Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar kommer att användas för att kontakta dig i de uppdrag ditt ärende avser.
Jag kommer inte att lämna ut dina uppgifter till tredjepart. Du kan när som helst begära att jag raderar dina personuppgifter så jag inte längre har tillgång till dem.
Jag godkänner ovanstående