Nyföddfotografering

nyföddfotografering-luleå

Livets gåva, en ny liten människa med små små händer och fötter. Denna första tid är väldigt speciell och går ofta väldigt snabbt. Glöm därför inte bort att boka in er nyföddfotografering tidigt för att få en tid när ert mirakel är så liten som möjligt.

När ska vi boka?

För att vara säker på att få en tid så tidigt som möjligt när eran lilla bebis kommit till världen är det bra att om ni hör av er redan under graviditeten. Då kan jag hålla dagarna nära beräknad födsel öppna.

När är bäst att ta nyföddbilder?

Bäst nyföddbilder får man då bebisen är mellan 4-14 dagar. Det är under dessa dagar som dem små har lättare att falla i djupsömn och går att posera lättare.

Får syskon vara med på fotograferingen?

Ja, Finns syskon med i bilden börjar vi med att ta bilder med syskonet/syskonen och den nyfödda. Vi kommer sedan fokusera på den nyfödda. Då fotograferingen kan ta någon timme är det bra att tänka på att andra barn blir uttråkade och rastlösa vilket kan resultera i stressade föräldrar, det i sin tur kan stressa bebisen. Det är därför bra om ni har med någon som kan vara med syskonet/syskonen under tiden.

 

 

 

 

 

Bra att veta/tänka på inför Er kommande Nyföddfotografering:

♡ Jag fotograferar er lilla bebis i min studio som ligger på Kronan i Luleå.
♡ När jag fotograferar nyföddbilder gör jag det med största försiktighet och har alltid bebisen under uppsikt. Jag jobbar alltid utmed bebisen som extra säkerhet.
♡ En nyföddfotografering kan ta flera timmar och jag avsätter en tid i upp till ca 3 timmar. Då allt sker på den lilla bebisens villkor varierar tiden mycket från bebis till bebis.
♡ Ni behöver inte oroa er för eventuella små ”olyckor” som lätt kan hända när man tar av blöjan. Jag har tvättmaskin så det löser jag efter fotograferingen.
♡ Rengör naglarna (smutsiga naglar syns ofta tydligt vid tex närbilder)
♡ Ska syskon eller familjebilder tas så är det bra om ni har kläder i neutrala färger och utan stora mönster som kan ta uppmärksamhet från bebisen.
♡ För att er lilla bebis inte ska frysa kommer det vara ganska varmt i studion så tänk på att ta på er lätta kläder.
Tänk också på att ha med er ombyte till er själva i fall olyckan är framme.

När ni bestämt er för att ni vill att jag ska få äran att fotografera er lilla så skickar jag en faktura på bokningsavgiften. När de är betald så håller jag dagarna nära ert bf öppna.När er bebis sedan kommit så hör ni av er till mig så bokar vi in en tid.

För att kunna ge er en så bra upplevelse som möjligt vid ert barns nyföddfotografering, och för att bli en bättre nyföddfotograf, har jag under hösten 2015 och hösten 2016 gått en kurs i nyföddfotografering hos en av Sveriges främsta nyföddfotografer, Gabriella Soutine.
Jag har också gått några webbkurser i nyföddfotografering och strävar alltid efter att utveckla mig.
När ni bokar en nyföddfotografering hos mig kommer jag skicka ett välkomstbrev till er med den information ni behöver veta inför er fotografering.

nyföddfotografering-luleå

Boka din Nyföddfotografering här

Vad kul att du vill boka en nyföddfotografering hos mig. Fyll i dina uppgifterna här så hör jag av mig så fort jag kan.

 

E-mail: info@lilladufotografi.se

Jag finns också på Facebook.
och Instagram (Fotograf_Learebecka)

Nyföddfotografering-luleå

Fotograf Lea Rebecka
Kronan H2
974 42 Luleå

Företaget är godkänt för F-skatt

Ditt namn (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt bf-datum (obligatorisk)

Vilka ska vara med på er nyföddfotografering?
Bara bebis1 Syskon2 Syskon3 Syskon eller flerMammaPappa

Berätta mer om dig själv och dina förväntningar av fotograferingen

Hur hittade ni mig?

Eventuell rabattkod

Kontaktinformationen och de personuppgifter du lämnar här kommer att användas för att kontakta dig i de uppdrag ditt ärende avser.
Jag kommer inte att lämna ut dina uppgifter till tredjepart. Du kan när som helst begära att jag raderar dina personuppgifter så jag inte längre har tillgång till dem.
Jag godkänner ovanstående