Om mig

”Avslappnad helt underbar fotograf! Ett så vackert minne!! Har fantastiska bilder för hela livet.
~Cecilia Falkesand~

Lea Rebecka som fotograf

För att kunna ge er en så bra upplevelse som möjligt vid ert barns nyföddfotografering och för att bli en bättre nyföddfotograf har jag under hösten 2015 och hösten 2016 gått kurs i nyföddfotografering hos en av Sveriges främsta nyföddfotografer, Gabriella Soutine. Jag har även gått webbkursen Baby Safety and Posing for Newborn Photographers med Kelly Brown från Australien. Jag strävar alltid efter att utveckla mig och bli en bättre fotograf så att ni ska få det bästa bilderna.

Mitt företag startade jag i slutet av oktober 2013 och drivs på sidan av mitt springvikarierande åt kommunen på olika förskolor.

Jag är mycket barnkär av mig och har valt att specialisera mig på gravid, nyfödd och bebisfotografering då det ligger mig varmast om hjärtat

Bakom kameran är jag en glad och sprallig tjej som gör mitt bästa för att ni ska känna er avslappnade.

Med mina bilder vill jag förmedla lycka, glädje och kärlek 

Vem är Lea Rebecka?

30 + fyllda bor jag tillsammans med min kärlek, Michael. Vi bor i en lägenhet uppe i Luleå.
I Luleå har jag bott i större delen av mitt liv, förutom en kort sväng ner till Umeå, där jag bland annat springvikarierade på en förskola. Jag är en glad och positiv tjej som har jobbat på förskolan i ca 10 års tid. Det är just nu mitt huvudsakliga jobb då jag vikarierar på olika förskolor här i Luleå. Jag blandar gärna veckorna med både förskolejobb och fotograferingar.

Jag är mycket barnkär av mig och jag är inte den som är rädd för att skoja och busa till det på mina fotograferingar. Förutom fotografering så gillar jag att resa. Helst går resmålet till varmare breddgrader men att resa inom Sverige fungerar det också.

gravidfotograf-Lulea Foton på mig: Fotograf Camilla Niemi

nyfoddfotograf-lulea