gravidfotograferingnorrbotten

Gravidfotografering hos Lilla Du fotografi 

Detta investerar du i vid en gravidfotografeing hos mig
 
 

Fotografering-Fotografering i ca 30-60 min

Vackra kläder- Ett urval av vackra kläder som du kan välja mellan till din fotografering. 2-3 ombyten brukar hinnas med.

Online galleri- Ett personligt urvalsgalleri från fotograferingen som ni i lugn och ro väljer ut era favoriter från .

Efterbehandling-Noggrann efterbehandling av era valda favoriter.

Minnen-Fina och harmoniska bilder som kommer ge er minnen för livet.

Vid en gravidfotograferingen hos mig på Lilla Du fotografi finns det lite olika toppar, gravidklänningar, kjolar och accessoarer till låns. Istället för att du ska köpa nya kläder som du kanske inte kan ha efter din graviditet har jag valt att investera i lite olika klänningar mm och detta ingår alltid i mina gravidfotograferingar om man skulle vilja det. Här kan ni se lite av mina klänningar och accessoarer. (albumet fylls på eftersom)
När ni bokat en gravidfotografering kan ni enkelt gå in och gilla de känningar ni skulle vilja bli fotograferad i.

Här kan ni läsa mer om en gravidfotografering hos mig.

 

 

Boka Er gravidfotografering här


Villkor

Bildanvändning

I priset ingår användningsrätten för privat bruk. Ni som kund får framkalla bilderna fritt samt använda bilderna på internet. Alla bilderna är skyddade av upphovsrätten och bilderna får inte på något sätt ändras eller beskäras.

Publicering

Vid publicering ska ”Fotograf: Lea Rebecka” alltid anges om inte min logga finns med på bilden. Bilderna i mappen Webb som ni får med era bilder innehåller min logga och det är även det bilderna som gör sig bäst vid publicering på internet.
De bilder med min logga på är inte till för utskrift.

Avbokning

Vid avbokning senare än 48 timmar återbetalas inte fotograferingsavgiften, undantag för sjukdom eller sjukhusvistelse.

Skadade filer/utrustning

Om digitala bildfiler förstörs eller om skador på min utrustning skulle uppstå så att inga bilder kan levereras till dig återbetalas alla ditintills inbetalade avgifter. Vid skador på utrustningen har jag rätt att ställa in fotograferingen med kort varsel.

Genom att boka en fotografering med mig godkänner ni dessa villkor!


1050kr

(bilder köpes till separat)

gravidfotograferingluleå