Magen växer

Detta investerar ni i vid denna fotografering

Fotografering ca en gång i månaden tills den lilla bebisen har kommit

Ett digitalt kollage på magen som växer och med er lilla skatt på sista bilden. Bilden fås både digitalt och på en arte plate i storlek 30×63 cm (värde 2500 kr)

I månad 7-8 genomför vi även en gravidfotografering där sambo och eventuella syskon är välkomna att vara med på bilderna. Från denna fotografering ingår det 2 högupplösta och webbanpassade bilder som ni får levererat för nerladdning via ett online galleri.

Urvalsgalleri från er fotograferingen med eventuella sambo och barn.


Boka Er fotografering här


Villkor

Bildanvändning

I priset ingår användningsrätten för privat bruk. Ni som kund får framkalla bilderna fritt samt använda bilderna på internet. Alla bilderna är skyddade av upphovsrätten och bilderna får inte på något sätt ändras eller beskäras.

Publicering

Vid publicering ska ”Fotograf: Lea Rebecka” alltid anges om inte min logga finns med på bilden. Bilderna i mappen Webb som ni får med era bilder innehåller min logga och det är även det bilderna som gör sig bäst vid publicering på internet.

Avbokning

Vid avbokning senare än 48 timmar tillkommer en avgift på 200kr, undantag för sjukdom eller sjukhusvistelse.

Skadade filer/utrustning

Om digitala bildfiler förstörs eller om skador på min utrustning skulle uppstå så att inga bilder kan levereras till dig återbetalas alla ditintills inbetalade avgifter. Vid skador på utrustningen har jag rätt att ställa in fotograferingen med kort varsel.

Genom att boka en fotografering med mig godkänner ni dessa villkor!


5000 kr