nyföddfotograf i luleå

Nyföddfotografering

Detta investerar du i vid en nyföddfotografering hos mig

Välkomstgudie-Allt ni behöver veta inför er kommande nyföddfotografering

Online galleri- Ett personligt urvals galleri med noga utvalda bilder som ni i lugn och ro väljer ut era favoriter ifrån.

Fotografering- Fotografering i 1-3 timmar

Efterbehandling- Noggrann efterbehandling av era valda favoriter

Minnen för livet- Fina och harmoniska bilder som kommer ge er minnen för livet.


Digitala bilder och produkter köpes separat

För att ni ska få de bästa förutsättningarna vid er nyföddfotografering bör bebisen vara mellan 4-14 dagar. Det är under dessa dagar som dem små har lättare att falla i djupsömn vilket gör det lättare att få de mysiga och harmoniska sovbilderna som jag strävar efter. För att vara säker på få en tid när er lilla är så liten är det bra att boka er nyföddfotografering redan under graviditeten. Jag håller då dagarna kring ert bf datum öppna.

För att kunna ge er en så bra upplevelse som möjligt vi ert barns nyföddfotografering och för att bli en bättre nyföddfotograf har jag under hösten 2015 och sommaren 2016 gått kurs i nyföddfotografering hos en av Sveriges främsta nyföddfotografer, Gabriella Soutine


Boka Er Nyföddfotografering här


Villkor

Bildanvändning

I priset ingår användningsrätten för privat bruk. Ni som kund får framkalla bilderna fritt samt använda bilderna på internet. Alla bilderna är skyddade av upphovsrätten och bilderna får inte på något sätt ändras eller beskäras.

Publicering

Vid publicering ska ”Fotograf: Lea Rebecka” alltid anges om inte min logga finns med på bilden. Bilderna i mappen Webb som ni får med era bilder innehåller min logga och det är även det bilderna som gör sig bäst vid publicering på internet.

Avbokning

Vid avbokning senare än 48 timmar tillkommer en avgift på 200kr, undantag för sjukdom eller sjukhusvistelse.

Skadade filer/utrustning

Om digitala bildfiler förstörs eller om skador på min utrustning skulle uppstå så att inga bilder kan levereras till dig återbetalas alla ditintills inbetalade avgifter. Vid skador på utrustningen har jag rätt att ställa in fotograferingen med kort varsel.

Genom att boka en fotografering med mig godkänner ni dessa villkor!

Pris från 1400 kr